OUTFITS STIL

Prästkragar

file2-33file1-47file3-24file-226

Nu är semestern över hörni. Jag har haft det så galet skönt Falköping men det är också skönt att vara tillbaka i Stockholm. Ni vet känslan av att komma hem, för faktum är att hemma är alltid bäst. Men jag hade så önskat att hela min familj och mina Fkp-vänner hade bott här uppe också. Är det någon utav er som bor i en annan stad än er familj? Det är så himla svårt att förklara för er som inte har det så. Men i perioder kan det vara riktigt jobbigt. Visst, man kan prata i telefon men det blir liksom inte samma sak. Det är inte så ofta men i perioder kan jag få sån galen hemlängtan och känna mig allmänt nere. Speciellt när man missar högtider, kalas etc för att man inte kan åka hem. Nu har jag ju Lexi som har blivit min familj. Det är hon och jag mot världen liksom. Och jag hoppas att det inte dröjer allt för länge innan jag skaffar mig en egen lite större familj med sambo och små michelin tjocka ungar. Jag längtar sönder! Åh har verkligen haft så mycket framtidstänk denna semestern. Jaja, nog om detta. Nu ska jag gå ut med Lexi en sväng.

Topp Nelly.com  –  Jeans NAKD  –  Solglasögon Madelene Billman för Mister Spex

// M

 

You Might Also Like...

No Comments

    Write Comment

    %d bloggare gillar detta: