LIVETS DAGAR

Att vara här och nu

file-196-3

Jag slåss just nu mellan ångest och ingen ångest alls. Det är verkligen jätte svårt att förklara. Men som ni kanske märker är jag inte så aktiv någonstans när det kommer till sociala medier. Det beror mest för att jag är aktiv i nuet. Alltså jag jag prioriterar bort alla krav om att uppdatera och så vidare. Jag är med familjen i Falköping och har semester. Jag fotar och filmar en massa men spenderar inte tid framför datorn och i mobilen. Alltså att jag inte lägger tid på att redigera, klippa och klistra. På fredag åker jag tillbaka till Stockholm och då kommer jag att ha mer tid och därefter kunna bomba ut inlägg och videor. Men just nu är jag bara här och nu. Hade det inte varit så att det ösregnar ute just nu så hade jag säkert inte ens postat detta inlägget. Vad är er åsikt om influencers som inte uppdaterar på sin semester? Är det fel, är det rätt val, vad tycker ni? Jag är super nyfiken. Inte för att det kommer att påverka mitt val om att ta det lugnt. Det enda just nu som ger mig brutal ångest är att jag åker hem på fredag och måste lämna den västgötska idyllen, familjen och vännerna.

// M

You Might Also Like...

No Comments

    Write Comment

    %d bloggare gillar detta: