LIVETS DAGAR

TACK SRF!!

[REKLAM/AD]

_MG_7055_MG_6891_MG_6896_MG_7001_MG_7095_MG_7472_MG_7168_MG_7372_MG_7421_MG_7557IMG_6775_MG_7519

Jag vet egentligen inte vart jag ska börja. Men WOW!! Alltså Sweden Rock har verkligen levererat. Jag skulle nog vilja säga att det är den bästa festivalen jag har varit på. Mycket kan ha med vädret att göra också. Vi har haft överflöd med d-vitamin så att säga, hehe! Men också att jag har fått dela denna upplevelse med magiska människor. Jag har skrattat så himla mycket, ätit god vegetarisk mat, lyssnat på jäkligt bra musik = att jag kommer att få göra en ny playlist med en massa band vars låtar jag numera älskar.

Så rätt och slätt vill jag tacka Sweden Rock för detta året. Jag kommer garanterat tillbaka. Sen vill jag tacka finaste Linda, du och din broder har tillfört mest till denna upplevelsen.  ORGINALT, mer behöver jag inte säga ;) Så mycket kärlek till er. Jag vill tacka vårt husbils gäng med Alexander, Casper, Christopher, Fredrik, Jerry med flera.

Alltså allt har verkligen klaffat och jag kommer att kunna leva på detta ett bra tag framöver. Jag har lite mer bilder och outfits som kommer upp i dagarna

// ♡

You Might Also Like...

No Comments

    Write Comment

    %d bloggare gillar detta: