LIVETS DAGAR

TRIPP TILL FALKÖPING

 

file-169file2-12

Igår packade vi syrrans bil med en jäkla massa saker. Det var äntligen dags att ta bilen och åka till Falköping. Jag har inte jätte många traditioner här i livet men att spendera en månad i min hemstad varje sommar känns numera som ett måste. Då man är i full gång på hösten och våren finns det helt enkelt inte så mycket tid till att hälsa på familjen. I vanliga fall åker jag tåg ner men nu löste vi det så att syrran kom upp i fredags och stannade i Stockholm några dagar innan vi då som sagt tog bilen ner. Jag kände att det också skulle bli skönare för Lexi, plus att jag ska till Sweden rock imorgon, lika med att jag behövde ta med mig ännu mera packning. Ja ni fattar säkert logiken!

Nu ska jag och min systerdotter käka varma mackor och kolla på tv. Mys så att säga! :)

You Might Also Like...

No Comments

    Write Comment

    %d bloggare gillar detta: