LIVETS DAGAR

NÄR TEXT OCH BILD INTE HÖR IHOP

mys2

När man ser de här bilderna så tänker man att personen i bilden ser harmonisk och avslappnad ut. Jag tog de här bilderna för 4 dagar sedan och absolut att den stunden med Lexi var otroligt mysig. MEN, det man inte ser där är att jag har extrem ångestmage och kände mig helt mentalt slut och super stressad. Följer ni mina youtube videos så har ni säkert hört detta förut men jag säger det igen för det hör verkligen till sammanhanget. Jag har jobbat så mycket att jag kört slut på mig själv. Eller egentligen tror jag att jobbet har varit hanterbart, men det är alla övriga motgångar på vägen som har dragit ner mig mentalt = att jag känner mig helt utmattad. Just nu så vill jag bara sova mest hela tiden och det stressar mig brutalt mycket. Efter stjärnornas stjärna hade jag så mycket inplanerat som jag skulle ta tag i. Bland annat att göra om i köket (check) och starta upp bloggen igen (check). Det är ändå två projekt som är väldigt tidskrävande. Men jag tror att jag ibland har lite för många agendor och planer som är omänskliga att hinna med. För förutom det ska man ju hinna med allt annat runtomkring. Hund, städning, tvätt, källsortering, handling, umgås med vänner, gå på event + redigera bilder och vloggar. DET TAR TID! Jag måste verkligen lära mig att sitter jag och klipper/redigerar en video i 6 timmar så är det nog den dagen. Jag behöver inte känna att jag MÅSTE göra mer saker. Hänger ni med?

Det som är skönt med bloggen är att man kan skriva av sig. För är det något jag verkligen behöver göra är att prata om det. Jag ringer ofta syrran och mamma när jag mår dåligt eller när jag bara behöver prata med någon om något annat. Men jag vill verkligen inte belasta folk med en massa ältande. Dock så känns det bra att lägga fokus på något helt annat och då är prata i telefon så himla skönt.

I alla fall… Det jag vill få sagt är att mitt liv är och kommer att vara lite så här just nu. Jag pendlar mellan att ha riktigt bra dagar till att ha riktigt dåliga dagar. Det är lite som en berg och dalbana. Vilket kommer att synas främst i vloggar men också lite här på bloggen. Har ni varit i liknande situation eller är där nu så tveka inte att höra av er. Jag tror som sagt att det är viktigt att man pratar om det. Kanske till och med med en speciallist.

Ja, ja! Det var allt jag ville få sagt idag. ”Sol i sinne, gul inne // RUDOLF”

 

You Might Also Like...

No Comments

    Write Comment

    %d bloggare gillar detta: