EVENT

NLY MAN 5 ÅR

_V2A8853_V2A8902_V2A9721_V2A9874_V2A9953_V2A9985_V2A0115

I tisdags blev jag inbjuden för att fira NLY man 5 år. Vi blev upplockade av en buss vid Scandic Anglais som sedan tog oss till en idyllisk plats en bit utanför Stockholm. Det bjöds på livemusik, god mat och härligt häng. Jag fastnade vid beer pong bordet det första jag gjorde. Jag måste verkligen säga att beer pong är så underskattat spel. Man behöver såklart inte spela med alkohol för att ha roligt, jag menar att själva konceptet är himla trevligt + att jag är en pricksäker jäkel, vilket gör det ännu roligare! ;)

Denna veckan har verkligen varit flängig för min del. Det har varit en ”event” vecka som jag brukar att kalla det. När många märken kör event samma vecka vilket gör det svårt att få ihop och räcka till. Jag har varit på några och dokumenterat det i videoformat som kommer i nästa vlogg. Så håll utkik!

 

No Comments

    Write Comment

    %d bloggare gillar detta: