OUTFITS STIL

KOSTYMER

file-132file1-9

Ni som följer mig på min instagram kanske inte har missat hur mycket jag älskar kostymer. Jag har haft en liten besatthet de senaste 4-5 åren och har till och med en separat garderob för dem. Det är skönt att jobba, snabb-stylat och väldigt roligt. Nu är det ju dessutom trendigt med oversize kavajer. Gärna med axelvaddar a la 80-tal. Vad tycker ni om den trenden?

På tal om kläder så ska jag göra en storrensning i min garderob idag. Det är verkligen på tiden! Det har gått så långt att jag knappt öppnar garderoben längre, lika med att jag inte vet vad jag har och att mycket plagg inte används som de ska. Så jag har bestämt mig för att halvera min garderobsvolym och sälja av en massa grejer. Tänkte dokumentera detta i en video så håll utkik! :)

Psst, kostymen är från Weekday

You Might Also Like...

No Comments

    Write Comment

    %d bloggare gillar detta: