LAGAR MAT LIVETS DAGAR

MIN FAVORIT FRUKOST

_MG_5806-1

Här är min absoluta favorit frukost som jag måste tipsa om. Jag äter den nästan varje dag och har gjort det ett tag nu. Det är så himla trevligt när man hittar en frukost man fastnar för och håller fast vid.

_MG_5770-1

Den innehåller:

  • Grekisk yogurt
  • Ekologisk honung
  • Valnötter
  • Pekannötter
  • Blåbär

Den är väldigt rik på bra fetter och antioxidanter. Pekannöten innehåller tex mest antioxidanter av alla nötter. De innehåller också zink, tiamin och magnesium. Valnötter (100 gram) innehåller 7,5 gram omega 3. Du får också i dig mycket B6-vitamin som är bra för ämnesomsättningen samt bildandet av röda blodkroppar. Blåbär anses vara bra för synen och magen. Dessutom innehåller det nyttiga antioxidanter. Samt C-vitamin. Honung innehåller antioxidanter, vitaminer och proteiner som vid regelbunden konsumtion kan rena kroppen från olika gifter.

Alltså en kanonfrulle eller mellis enligt mig. Ni måste bara prova detta!

 

You Might Also Like...

No Comments

    Write Comment

    %d bloggare gillar detta: