LIVETS DAGAR

Börjar om

_MG_5865-5

Jag har saknat att blogga! Jag vet egentligen inte vad om hände eller varför jag slutade. Men jag tror att det beror på tid som inte räckte till, eller att det som jag tidigare tyckte var roligt helt enkelt inte var lika roligt längre. Jag tror att med åren så förvandlades bloggen till något som inte var jag. Jag skrev inte lika mycket längre och la mest bara upp bilder. Innan, eller från starten så skrev jag av mig om allt och inget. Om roligheter och om dagar som var mindre bra. Jag tappade bort mig själv och försökte att tillfredsställa en publik som nog inte alls tyckte att det nya formatet var lika lockande. Jag tänkte att jag skulle bli internationell. Skrev på engelska och tappade helt min svenska publik. Det kändes som att allt var på låtsas, som att jag levde ett liv som jag ”trodde” att mina läsare skulle uppskatta och gilla.

Förlusten av följare fick mig att känna mig värdelös och dålig. Jag försökte ju bara göra som alla andra. Varför fungerar det inte för mig? Så gick tänket dagligen….

MEN, nu tänker jag börja om på nytt. Inte blogga för någon annan utan BARA blogga för mig själv. Tillkommer det följare så är det helt klart ett plus i kanten. Det betyder att NI tycker om det jag tycker om och inspireras av saker jag gillar att göra – där sluts cirkeln!

Vad kommer bloggen att innehålla? Jo allt från livets dagar, från mina jobbuppdrag som stylist, outfits, mat och inredning. Jag kommer även att lägga upp vloggar och andra videor. Sen ska jag försöka att dokumentera alla ”gör själv projekt” och när jag gör om hemma. Det är även inte helt omöjligt att jag skriver av mig och peppar när det kommer till miljö och om hur viktigt det är att vi tjejer lyfter varandra. #Lyftvarandra

Det blir en härlig mix med saker jag tycker om helt enkelt! 

SÅ, VÄLKOMMNA TILL MIN NYA BLOGG! Ser fram emot att även lära känna er så var inte rädd för att kommentera och ställa frågor. ♡

 

You Might Also Like...

No Comments

    Write Comment

    %d bloggare gillar detta: