IMG_2353

Jag har haft dessa ett tag men ännu inte använt dem. Det ska vi ändra på! Visst är dem fina? Dem kommer från Urban Outfitters och jag köpte dem online. Jag försökte hitta dem på hemsidan men dessvärre verkar dem att vara slut. Artikelnumret är Style No. 71530588. Ifall man kanske kan hitta dem i butik. Nog om det så har jag mycket på agendan just nu. Väldigt mycket planering och så vidare. Kul men tråkigt att ni kommer lite i kläm!

— 

I’ve had these for a while but have not used them yet. We’ll change that for sure! They look nice, huh? They come from Urban Outfitters and I bought them online. I tried to find them on the website but unfortunately they seem to be out of stock. The item number is Style No. 71530588. If you may find them in store. Enough about that, I have a lot on the agenda right now. Very much planning and so on. Fun but boring that I don’t really hade time for the blog.

 

Write Comment

%d bloggare gillar detta: