Ni glömmer väl inte att jag vloggar? Jag vet att det har varit lite dåliga uppdateringar. Målet är att jag ska vlogga 2 videor i veckan. En veckans vlogg med klipp från veckan (kul i höst då det kommer klipp från idol) och sen även ännu en video med tex stil-tips, hemma fix, senaste inköp, ja, lite av varje. Jag hoppas att jag ska kunna hålla detta målet som jag har satt upp för mig själv. Det vore super kul om ni ville prenumerera på min kanal. Videon som ni ser ovan är från modeveckan i Stockholm förra veckan. Jag såg när jag klippte denna att jag måste bli bättre på att ge kameran till någon i min närhet + filma mer i selfie perspektiv. Är det något annat ni tänker på som jag borde göra? Säg detta i så fall. Men åter till modeveckan. Det är inte bara visningar utan också event och märken som ställer ut. Jag vill idag lyfta mina vänner som är riktiga kämpar. Sania som tex har släppt sin egen sida med skor och dem är helt fabolous – www.saniadmina.com. Rami och Lisa som fotar fantastiska bilder till Moutife – www.moutife.se. Jag gör vågen för er!

— 

I’m vlogging as you might know? I know there have been some bad updates. The goal is for me to vlog 2 videos a week. One video with clips from the week (fun this fall when there will be clips from idol) and then another videos with style tips, home stuff, latest purchases, yes, a little of each. I hope I will be able to keep this goal that I have set up for myself. It would be great fun if you wanted to subscribe to my channel (even though it’s in Swedish). The video you see above is from the fashion week in Stockholm last week. I saw when I cut it that I had to be better off giving the camera to someone around me + film more in selfie perspective. Is there anything else you think of as I should do? Please tell me. But back to the fashion week. It is not only fashion shows, but also events and brands that exhibit. Today I want to lift my friends who are real fighters. Sania, for example, has released her own site with shoes and they are completely fabolous – www.saniadmina.com. Rami and Lisa who shoot amazing pictures to Moutife – www.moutife.se. Tell me make the wave for you!

 

 

Write Comment

%d bloggare gillar detta: