_MG_7913_MG_7855_MG_7900_MG_7917

Det här settet är väldigt väldigt fint och jag undrar egentligen varför jag inte har haft på mig det tidigare. Dessutom passar dem perfekt ihop med mina nya Chloé brillor som är från Mister Spex, HÄR. Får lite 70-tals vibbar när jag har på mig dem. Och jag älskar det! Just i detta nu så är det åska och regn ute, himla mysigt tycker jag! Så funderar på om jag ska hyra någon film, förslagsvis Harry Potter och bara chilla. Känns som en bra plan tycker jag! Ha en fin helg nu allihopa.

— 

This set is very very nice and I really wonder why I have not used it before. In addition, they fit perfectly with my new Chloé glasses that are from Mister Spex, HERE. Gives me 70’s vibes when I wear them. And I love it! Just in this now it’s thunder and rain outside, and I like it! So I wonder if I’m going to rent a movie, probably Harry Potter and just chill for the rest of the day. Feel like a good plan I think! Have a nice weekend now everybody.

 

 

Write Comment

%d bloggare gillar detta: