_MG_7746-0_MG_7740-0
_MG_7765-0_MG_7735-0_MG_7783-0

Det har ju varit galet varm i sommar och jag har för första gången upptäckt hårbandets fördelar. Först på listan är ju såklart att det är en super fin accessoar, men det finns även andra fördelar. Att man får bort håret från nacken till exempel och att man kan bära den på så många olika sätt. Att den är liten och behändig kan också adderas på listan. Vilka av dessa 5 hårbands frisyrer är er favorit? Hårbandet kommer i alla fall från Rapunzel och ni hittar det HÄR.

— 

It has been a bit hot in Sweden this summer and for the first time I have discovered the benefits of the hair band. First of all, of course, it is a super nice accessory, but there are other advantages as well. Removing the hair from the neck, for example, and that you can wear it in so many different ways. Being small and handy can also be added to the list. Which of these 5 hairband hairstyles is your favorite? The hair band comes from Rapunzel and you will find it HERE.

 

 

Write Comment

%d bloggare gillar detta: