[ Innehåller Ad-links  |  Contains Ad-links ]

_MG_7062_MG_7089

Jag måste tipsa er om detta serum. Jag köpte det på Asos för ett tag sen och har blivit lite besatt. Hade aldrig hört talas om märket The Ordinary innan men gillar både innehållet och utseendet på deras produkter. Jag har insett hur viktigt det är för mig med snygga förpackningar. De får gärna andas industriellt om ni förstår vad jag menar. I alla fall så är The Ordinary helt fria från animaliska ingredienser. Det vill säga veganska. Enligt beskrivningen av sig själva så siktar dem på perfektion med sina närande oljor och innovativa serum som är fria från parabener, sulfater och mineraloljor. Produkten som jag tipsar om är fri från alkohol, olja, silikon, nötter och gluten. Innehåller hudvänliga marina bakterier och hälsofrämjande aminosyror och syftet är att återfukta, ta in och behålla fukten – och det gör den! Jag har verkligen börjat få en hud med glow.  Och det gillas ju såklart! Så hett tips till er. Ni finner produkten HÄR.

I have to tell you about this serum. I bought it at Asos a while ago and got a little obsessed. Had never heard of The Ordinary brand before but liked both the content and the appearance of their products. I have realized how important it is to me how the packaging looks. I love when it breathes industrially if you understand what I mean. In any case, The Ordinary is completely free of animal ingredients. That is, vegan. According to the description of themselves, they aim at perfection with their nourishing oils and innovative serum free from parabens, sulphates and mineral oils. The product I am referring to is free from alcohol, oil, silicone, nuts and gluten. Contains skin-friendly marine bacteria and health-promoting amino acids and the purpose is to moisturise, absorb and retain moisture – and it does! I have really begun to have a skin with glow. And, of course, that is true! So hot tips to you. You can find the product HERE.

 

 

Write Comment

%d bloggare gillar detta: