IMG_3755IMG_5954IMG_1330IMG_1609IMG_1773

När har man helrött om det inte är jul? Min mamma har alltid sagt till mig att passar så sjukt bra i rött. Men efter att ha jobbat på Willys i 4 år och ha haft röd skjorta varje dag så har jag blivit lite anti konstigt nog. Men gillar ändå den här kombon. Idag har jag väldigt mycket att styra. Jag måste måste måsta byta mail-hotell. Just nu har jag Loopia men det fungerar inte alls för mig. Jag har till exempel inte sätta på autosvar om jag är på semester. Den funktionen finns inte ens. ALLTSÅ INTE HÅLLBART FÖR 5 ÖRE! Men ni vet hur det kan vara, eller snarare för mig kan det vara så ibland att jag vet att jag måste lösa problemet men jag skjuter det under mattan, trycker in det långt i skåpet och ja gör det inte helt enkelt. Eftersom att jag har en speciell mailadress så vet jag inte riktigt vart jag ska börja. Därför behöver jag göra research och där tar det stopp. Någon som har tips hur man kan byta mail-hotell så mottages detta med glädje!

— 

When you wear rd from head to toe and it’s not Christmas? My mother has always told me that red is my color. But after working at Willys (a grocery store) for 4 years and having a red shirt every day, I’ve become a bit anti strange enough. But I like this combo. Today I have very much to do. I have to have to change my mail hotel. Right now I have Loopia but it does not work at all for me. For example, I do not turn on autoresponder if I’m on vacation. That function doesn’t even exist. NOT sustainable! But you know how it can be, or rather to me, it may be sometimes that I know I have to solve the problem, but I push it under the carpet, push it far into the cabinet, and yes, it’s not easy. Because I have a special email address, I do not really know where to start. Therefore, I need to do research and there it stops. Anyone who has tips on how to change mail hotels will receive this with pleasure!

 

 

1 Comment

  1. Så snygg kombo! Måste bara säga att jag tycker jättemycket om din youtube, din Instagram och blogg. Påhittig, personlig och mycket slit som gör att du förtjänar mer kredd än du får. Följt dig i flera år, tack för inspirationen att kämpa och utvecklas på många plan, något som det verkar som att du gör ✨

Write Comment

%d bloggare gillar detta: