Well, här är Youtube video från förra veckan. I veckans vlogg #22 blir det stand up paddle, Queens of pop i Uppsala och även en snutt från Pride paraden. Det är så sjukt att jag ibland (typ som förra veckan) inte tyckte att jag gjorde någonting. Jag jobbade en del, hände med vänner och fixade hemma + det ni ser i videon. Men ändå kändes det tråkigt att jag inte hade filmat så mycket från övriga dagar. Sjukt va?! Den känslan får inte gå överstyr. Hänger ni med? Jag vloggar för att jag tycker att det är så himla roligt, jag gör det för min skull och ingen annans. Även fast det tar enormt mycket tid att klippa, hitta musik, redigera och filma så är det värt det. Sen om fler skulle kolla så skulle det självklart vara super roligt. Hoppas att ni gillar veckans vlogg!

— 

Well, here’s Youtube video from last week. In this weeks vlog # 22 there will be stand up paddle, Queens of Pop in Uppsala and also a sneak peek from the Pride parade. It’s so weird that sometimes I think that I haven’t done anything (like last week). I worked a lot, hung out with friends and fixed a lot at home + what you saw in the video. But still it was sad that I had not filmed so much from other days. Sick?! That feeling must not override. Do you follow? I wow because I think it’s so much fun, I’m doing it for my sake and nobody else. Even though it takes a lot of time to cut, find music, edit and film, it’s worth it. Then if more people would check it would of course be super fun. Hope you like the week’s blog!

 

Write Comment

%d bloggare gillar detta: