IMG_3587IMG_2834IMG_9956

Det känns som att det är fredag idag. Jag vet inte varför men vaknade upp inställd på det.    Ja ja, man får väl vara glad att man har en dag till godo. I alla fall så har jag en jobb och fixar dag idag. Imorgon ska jag på Queens of pop tillsammans med Hoss Agency och på lördag är det Pride för fulla muggar. Så två ganska intensiva men roliga dagar väntar. Här är i alla fall lite bilder från min vistelse i Falköping. Känns verkligen inte som att jag är i Sverige där. Eller hur?

Body Missguided  –  Cap NLY Accessories  –  Boots Public Desire (old)

— 

It feels like it’s Friday today. I do not know why but woke up feeling like it was. Well, it’s nice to have an extra day to enjoy. In any case, I have a work stuff and a lot to fix today. Tomorrow I’m going to Queens of Pop together with Hoss Agency and on Saturday it’s the Pride parade. So two rather intense but fun days ahead. Here are some pictures from my stay in Falköping. Do not really looks like I’m in Sweden there. Right?

 

 

Write Comment

%d bloggare gillar detta: