IMG_3901IMG_7240IMG_3691IMG_4805

Här är lite bilder från igår när jag och Emelie var ute och testade stand up paddle. Jag satt faktist mest ner om jag ska vara ärlig. Det blåste lite och jag tyckte att det var skönast så. Och även fast det enligt termen inte är rätt så är det väl ändå viktigast med bekvämlighet. visst?! Om nästa sommar blir som denna så kommer jag att investera i en paddle board. Jag bor ju precis vid vattnet och det var så galet avkopplande att flyta runt på vattnet och känna ljumna vindar mot kroppen. Nu måste jag jobba lite. Jag har haft semester ett tag nu men ändå tagit samtal och svarat på mail. Förutom nu under de senaste två veckorna. Där bestämde jag mig för att det inte var hållbart längre så behövde verkligen bara koppla ifrån. Men nu ska jag in och kika vad som har hänt. Laters babes!

— 

Here are some pictures from yesterday when me and Emelie were out and tested stand up paddle. In fact, I sat down most of the time to be honest. It was windy and I thought it was the most comfortable thing to do. And even though the term is not correct, it is still the most important thing with feeling comfy. Right?! If next summer will be like this one, I will invest in a paddle board. I live right on the water and it was so crazy relaxing to float around the water and feel lukewarm winds against the body. Now I have to work a bit. I have had a holiday for a while now but still have answered both mail and my phone. Except now over the past two weeks. There I decided that it didn’t work anymore and that I really just had to relax. But now I’m going to see what has happened. Laters babes!

 

 

Write Comment

%d bloggare gillar detta: