[ Innehåller Ad-links  |  Contains Ad-links ]

IMG_9287IMG_2872IMG_2012IMG_2923IMG_3573IMG_4936

Den lilla svarta med puffärm. Okej, jag har blivit lite besatt i puffärmen. Tror den kommer att slå stort i höst på både jackor, toppar och klänningar. Så håll utkik! Jag har alltid varit väldigt kär i axelvaddar så detta är inte helt främmande om man säger så. I alla fall så kom jag hem från Sarah lantställe idag. Min framtidsdröm är att äga ett eget lantställe. Kanske i Falköpingstrakten så att man kommer nära familjen. Åh måste börja att spara nu nu nu! Och vet ni vad, jag har en annan mysig familje grej på g. Men detta kan jag inte berätta om än. Ni får vänta helt enkelt. Allt jag kan säga är att jag har drömt om denna dag sedan jag var liten och har mentalt ställt in mig på detta i snart 4 år. Så håll unik efter en rolig nyhet inom kort.

Dress Asos HERE  –  Bag Asos

— 

The little black dress with puff sleeve. Okay, I’ve got a little obsessed with the puffer sleeve. Think it will hit big this fall on both jackets, tops and dresses. So watch out! I’ve always been very in love with shoulder pads so this is not unfamiliar if you say so. In any case, I came home from Sarah Country House today. My future dream is to own a country house. Maybe in Falköping, so that you get close to the family. Oh have to start saving now now! And you know what, I have another nice family news on the way. But I can not tell you right now. You simply have to wait. All I can say is that I have dreamed of this day since I was little girl and have mentally preparing for almost 4 years now. So keep unique after some funny news.

 

1 Comment

Write Comment

%d bloggare gillar detta: