Helgen spenderades i London. Jag har gjort många samarbeten med River Island genom åren och nu fick jag äran att bli medbjuden till Wireless festivalen. Ibland kan man dock önska att kameran satt fast i pannan. Det är så mycket man vill visa samtidigt som att det är så mycket man vill uppleva utan kamera i händerna. Hänger ni med? Summa summarum så har jag haft en underbar helg med underbara människor. Kommer att kunna leva på detta ett tag framöver.

— 

I have spent the weekend in London. I have done many collaborations with River Island over the years and now I had the honor to be invited to the Wireless Festival. Sometimes, I would like to have the camera stuck on my forehead. It’s so much you want to show while there’s so much you want to experience without a camera in my hands. Do you follow? In summary, I have had a wonderful weekend with wonderful people. Will be able to live on this for a while.

 

 

Write Comment

%d bloggare gillar detta: