_MG_4235_MG_4282_MG_4277_MG_4250file-62_MG_4160

Har tagit en liten paus de senaste dagarna. Det är också därför inte vloggen kom upp igår. Jag åker tillbaka till Stockholm imorgon och kände att jag ville få ut det mesta av mina sista dagar i Falköping. Det är väl okej va? Ni vet, det där med att vara influencer och aldrig riktigt vara ledig. I alla fall inte i huvudet. Här är i alla fall bilderna vi tog i Vråhålan tidigare i veckan. Vråhålan ligger på Mösseberg i Falköping. En gömd skatt kan man säga. Nu ska jag dricka kaffe, kolla på Lotta på bråkmakargatan med min systerdotter och sen packa picknick. För sen ska vi dra till Pankasjön.

Hat Brixton HERE –  Top Glamorous HERE  –  Denim shorts Asos HERE

— 

Have taken a break the recent days. That’s why why the vlog didn’t came up yesterday. I travel back to Stockholm tomorrow and felt that I wanted to get the most out of my last days in Falköping. It’s okay, huh? You know, that’s to be influences and never really have a day off. Even when you are on vacation. At least not in your head. Here are the pictures we took in Vråhålan earlier this week. Vråhålan is located on Mösseberg in Falköping. A hidden treasure. Now I’m going to a huge cup of coffee, look at Lotta på bråkmakargatan with my niece and then pack for a picnic. We will go to Pankasjön (a lake) later.

 

 

3 Comments

Write Comment

%d bloggare gillar detta: