[ Innehåller Ad-links  |  Contains Ad-links ]

_MG_3466_MG_3460-1_MG_3450_MG_3470

Ovanför syrran finns detta området med el-stolpar. Det är väldigt glest runtomkring och fick för mig att det skulle vara ett ballt ställe att fota vid. Vilket det också var förstås. Men  vid detta ”grönområde” ligger det bostäder och det slutade med att jag hade publik från båda hållen, haha! Jaja vad gör man inte för att roa andra. Nu ska jag och syrran åka och hälsa på min farmor. Btw, klänningen jag har på bilden hittar ni HÄR.

— 

Above my sisters place there is this area with electric posts/cables. It’s very splendid around and I thought it would be a cool place to shoot. Which, of course it was. But at this ”green area” is surrounded with houses and I ended up with an audience from both sides, haha! Well, happy to have entertained the neighbors. Now we will go for coffee and cookies at my grandmothers place. Btw, you’ll find the dress in the picture HERE.

 

 

 

Write Comment

%d bloggare gillar detta: