[ Innehåller Ad-links  |  Contains Ad-links ]

_MG_3188_MG_3220_MG_3143

Herrejösses! Har precis kollat matchen mellan Sverige och Mexiko och på riktigt så är jag i chock med glädjetårar. Vi är bara vidare till åttondel men glädjen kommer från att jag tycker att det var den roligaste Sverige matchen jag har sett på länge. Vanligtvis så brukar inte passningarna ha någon adress och samspelet är inte alltid på topp. Men idag gick allt som det skulle. Så nu väntar vi bara in vilka dem ska möta den 3 juli. Men nog om fotboll och mer om outfiten. Kläderna jag har på mig får ni här.

Jumpsuit Emory Park HERE  –  Shoes Missguided HERE  –  Bag HERE

— 

Oh my God! Have just watched the football match between Sweden and Mexico and really I’m in shock with tears of joy. We are only in the round of 16 but the joy is because I think it was the funniest match Sweden have played in a long time. Usually, the ball usually do not have any addresses and the interaction is not always on top. But today everything went as it should. So now, we’re just waiting for those who they will meet on July 3rd. 

 

Write Comment

%d bloggare gillar detta: