_MG_3352_MG_3354

För några dagar sedan bestämde jag mig för att färga håret rosa. För er som har följt mig länge är ju inte detta främmande. Jag har ju haft rosa, lila, blått och grått hår. Till och med en mix av alla de färgerna á la unicorn. Jag ska ju gå åt det mörkare hållet nästa gång jag går till frisören.  Så kände att detta var sista chansen att gå bananas! Mer bilder från denna outfiten är på g. Nu ska jag och syrran ut och fota en sväng. Laters!

— 

A few days ago, I decided to color my hair pink. For those who have followed me for a long time, this is nothing unfamiliar. I have had pink, purple, blue and gray hair. Even a mix of all the colors la unicorn. I’ll go darker next time I go to the hairdresser. So felt this was the last chance to go bananas! More pictures from this outfit are on. Now I’m going out and taking a turn. Laters!

 

 

Write Comment

%d bloggare gillar detta: