Detta inlägget innehåller Adlinks  |  This post contains Adlinks

file-37file-33file-35file-34file-36

Just nu håller jag på att spara ner veckans vlogg. Jag brukar ju publicera den på söndagar men sen jag kom till Falköping så har det blivit på måndagar i stället. Varför? Jo för att min syrras internet är super segt, haha! Det tar typ en dag att spara ner och ladda upp. Just veckan som var hände det dessutom en del så det var en del att klippa igår. Ni får väl kika in på min kanal lite senare. Min sida hittar ni HÄR!

Skirt Rokoko HERE  –  Top Nelly Trend HERE  –  Jacket Missguided  –  Earrings Cheap Monday HERE  –  Sunglasses Asos HERE  –  Boots NLY shoes

Right now, I’m saving last week’s vlog. I usually publish it on sundays but after I arrived in Falköping, it has been on Mondays instead. Why? Because my sisters internet is super slow, haha! It takes one day to save and upload. And last week, I was super busy, so I had to cut all the clips yesterday, and it took a while.  You can check my channel later. You find my page HERE!

 

 

Write Comment

%d bloggare gillar detta: