Detta inlägget innehåller Adlinks  |  This post contains Adlinks
_MG_2850_MG_2973_MG_2720

Söndag or sunday och idag är det verkligen soligt ute. På tiden tycker jag! En vecka med regn har varit lite deppigt. Jag och min systerdotter ska snart ta en sväng ut med cykeln och fota lite, sen ska vi åka upp till Pankasjön som ligger på berget i Falköping. Ska bli skönt att lägga sig på en filt i solen och bara njuta. Vem vet, kanske blir ett litet dopp också.

Tröja Weekday HERE  –  Kjol NLY Trend HERE  –  Boots NLY shoes HERE  –  Sunglasses Asos HERE

— 

Sunday and today it’s really sunny. About time I think! A week of rain has been a bit dull. Me and my niece will soon take a ride with the bikes and take some outfit pictures, then we will go up to Pankasjön (the lake), located on the mountain in Falköping. It will be nice to lay on a blanket in the sun and just relax. Who knows, maybe I will take a small dip.

 

 

 

Write Comment

%d bloggare gillar detta: