IMG_2061IMG_2067IMG_2070IMG_2096IMG_2113IMG_2141IMG_2159

Midsommar igår och jag firade först med syrran och barnen ute i Kinnarp, följt av sill lunch och sen avslutade jag hemma hos min väninna Annicka. Väldigt mysig och helt lagom dag. Ni kommer ju att få se några korta bitar i veckans vlogg som kommer upp på youtube imorgon. Ni ska jag försöka att få syrran att gå med på att köpa pizza. Laters babes!

— 

Midsummer yesterday and I started the day celebrating with my sister and her kids in Kinnarp, followed by herring lunch and then I finished at my friend Annickas place. Very cozy and quite a good day. You will see some short clips in this week’s vlog that will be released on youtube tomorrow. I’ll try to convince my sister to buy pizza. Laters babes!

 

 

Write Comment

%d bloggare gillar detta: