_MG_2241_MG_2134_MG_2144_MG_2190_MG_2208_MG_2109-2

Varför är inte bloggar och bloggandet som det för förr? Man fattar ju att instagram, youtube och snapshat har tagit över till stor del och att tiden för att följa alla bra bloggar inte riktigt finns. För i dagens samhälle finns det så många att inspireras av.

I och med att jag knappt läser bloggar längre har jag tappat intresset för min egen blogg. Vilket egentligen när jag tänker efter känns rätt så tomt. Förr var jag helt manisk och att inte blogga en dag var helt uteslutet. Den biten saknar jag dock inte. Men jag saknar att få skriva av mig, fota materialet och komma på en rolig och passande rubrik.

Men för att bolla över till er. Mitt ointresse har såklart medfört att man tappat några av de trogna. Och ni som faktiskt kikar in här då och då. Vad tycker ni att jag ska göra för att göra bloggen mer intressant. Vad vill ni se? hur ofta ska jag uppdatera? Vad vill ni läsa om? Hur viktigt är det med bild och text? Ska jag ändra layouten? Ja hit me…..

3 Comments

  1. Var kommer nätshortsen ifrån eller vad det är?<3
    Det jag gillar att se är outfitbilder, shopping och styling :)

Write Comment

%d bloggare gillar detta: