file-18-17

Igår var jag hos Rapunzel på Regeringsgatan 67. Jag samarbetar med dem och får gå dit och få håret fixat. Varför jag väljer att gå till just dem är för att de är så otroligt duktiga och kunniga på det dem gör + att dem alltid lyssnar på vad jag har att säga. Denna gången var det tänkt att jag skulle gå åt det mörkare hållet med askiga slingor och mer utväxt, sen sätta i långt hår. Detta har varit planerat ett bra tag men har varit tvungen att spara ut mitt hår för att det skulle skulle bli snyggt att sätta i extensionen. Dock så fanns det inte tid att bli mörkare just denna gången. Det kommer vi att köra vid nästa besök. Så taggad på det. Jag är helt inne på att få håret mer åt min naturliga hårfärg. Det är på tiden! Hoppas att ni tycker att håret är fajnt!

— 

Yesterday I was at Rapunzel at Regeringsgatan 67 in Stockholm. I’ve been working with them for a while now. Why I choose to go to them is because they are so incredibly skilled and have so much knowledge + that they always listen to what I have to say. This time I  thought that I would go to a bit darker with ashy highlights and more color at the roots.  and then put in long hair. This has been planned for a while but has had to save my hair so it would look nice to put the extension. However, there was no time to get darker this time. We will do it at the next visit. So excited about that. The idea is to get back to my own natural hair color. It’s about time! Hope you think the hair looks nice!

Write Comment

%d bloggare gillar detta: