Contains AD-LINKS / Innehåller AD-LINKS

file-18-18file-19-10

Bättre sent än aldrig, eller hur? Denna outfiten hade jag på mig på River Island middagen för några veckor sedan. Jag fotade den aldrig då men har gjort några försök sedan dess. Igår innan jack gick till frisören så beslutade jag mig för att göra ett tappert försök. Och här är resultatet. Jag har verkligen blivit dålig på att fota outfits. Eller egentligen dålig på att fota generellt. Jag tror att bloggen har tagit över lite och att just själva fotandet kommit lite i kläm. MEN, det ska bli ändring på det. Nästa vecka drar jag till Falköping och då ska syrran och jag på fotoäventyr.

Dress Bershka HERE  –  Cap Nelly Accessories  –  Bag Zalando  –  Earrings Zara

— 

Better late than never, right? This is the outfit I had at River Island dinner a few weeks ago. I never photographed it but have done some attempts since then. Yesterday before went to the hairdresser, I decided to make a brave attempt. And here is the result. I’ve really been bad at shooting outfits. Or really bad to shoot in general. I think the vlog has taken over a bit. BUT, this will change. Next week I will go to Falköping and then my sister and I will have a photo adventure.

 

 

Write Comment

%d bloggare gillar detta: