Madelene-17Madelene-7

Idag har jag häng på H&M’s showroom. Dem bytte lokaler för ett tag sedan och det var första gången jag hälsade på. Alltså så himla fint och vilken jäkla terrass dem har! Bilderna är tagna av Thilda och WeAre365. Alltså som jag har saknat dessa töser. Mira och Thilda är enligt mig Sveriges bästa influensers. Dem har kört sitt race och behållt sin stil sedan dag 1. Ni borde kolla in deras instagram HÄR! Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på The Handmaids Tail. Later…

— 

Today I went to H&M’s showroom. They changed office a while ago and today is the first time I visited. So nice, and what a terrace they have! The pictures are taken by Thilda from WeAre365. I have really missed these wonderful girls. Mira and Thilda, according to me, are Sweden’s best influences. They have run their race and kept their style since day 1. You should check their instagram HERE! Now I’m gonna lie bed and check out The Handmaids Tail. Later…

 

 

Write Comment

%d bloggare gillar detta: