_MG_9769-2_MG_9734-2_MG_9751-2_MG_9746-2

Hurra den första outfiten på bloggen på väldigt länge! En bekväm sådan och jag gillar den för att jag gillar kombon men t-shirten och platå sneakersen. Byxorna är super höga med ett brett bälte. Så dem är väldigt fina att bära separat med ett linne/t-shirt till exempel. Nu ska jag filma lite ”vlogs” och planera veckan. Laters baby!

Suit Zara  –  T-shirt Beyond Retro  –  Sneakers Missguided  –  Bag Versace jeans

— 

Hooray, the first outfit on the blog in a long time! A comfortable one and I like it because I like combo with the t-shirt and the plateau sneakers. The pants are super high with a wide belt. So they are very nice to wear separately with a linen/t-shirt for example. Now I’ll film some ”vlogs” and plan the week. Laters baby!

 

 

1 Comment

Write Comment

%d bloggare gillar detta: