_MG_8067_MG_8151_MG_8196_MG_8081

Just nu är det sköna outfits som gäller. Vi springer ju runt som galningar och står väldigt mycket. Därför myste jag runt i denna sköna t-shirt klänningen under provningen i torsdags. Skorna från Fila är också en ny favorit. Jag märkte att de sneakers jag brukar använda var så himla hala. Jag gillar ju kängor också men dem kan vara lite klumpiga (om ni förstår vad jag menar). Men dessa har en grym traktorsula och är så sköna att gå i. Idag kommer vi att vara i studion hela dagen. Ska alldeles strax hoppa in i taxin. Ni kollar väl på Stjärnornas stjärna ikväll klockan 20.00!

Fur Nelly.com  /  T-shirt Zara  /  Jeans Dr Denim  /  Sneakers Fila

— 

Right now I only wear comfy outfits. We running around like crazy and stand a lot. I love this oversized t-shirt dress that I wore on the fitting last Thursday. The shoes are from Fila – new favorite. I noticed that the sneakers I usually use were so slippery. I like boots too, but they can be a bit clumsy (if you understand what I mean). But these have a  great sole and are so nice to walk in. Today we will be in the studio all day. Soon I will jump into a cab. Have a lovely weekend!

 

 

 

1 Comment

Write Comment

%d bloggare gillar detta: