_MG_7825_MG_7821

Jag kommer att vara marinerad i jobb fram till vecka 19. Därför tänkte jag göra en shout-out till familj och vänner redan nu att jag kanske inte kommer att vara den mest sociala personen den kommande tiden. Det är oerhört svårt att få ihop allt när man jobbar med en stor tv-produktion. Man jobbar, äter, sover, ******, och jobbar lite till. Det enda man har i tankarna är jobb och jobb. Man till och med har jobbet med sig in i drömmarna. För att inte få en negativ ton på det hela vill jag även säga att detta är bland det roligaste jag vet och något jag har jobbat och kämpat för såååå länge. Att få avsluta 2017 med idol, påbörja året med Stil i sikte och följa upp med Stjärnornas Stjärna som nu har premiär på lördag (tv4 klockan 20.00). HELT FUCKING FANTASTISKT!!!

— 

I will be marinated in work until week 19. Therefore I thought I should do a shout out to my family and friends right now that I may not be the most social person the last couple of months. It’s incredibly hard to get everything together when you’re working on a big TV production. You work, eat, sleep, ****, and work a little bit more. All you have in mind is work and work. You even think about work in your dreams. In order not to get a negative tone, I would like to say that this is among the funniest things I know and something I’ve been working for such a long time. To end 2017 with idol, start this year with Style in sight and follow up with Stjärnornas Stjärna (The Stars Stars), which has premiere on Saturday. SO FUCKING FANTASTIC!!!

 

 

1 Comment

Write Comment

%d bloggare gillar detta: