Här kommer veckans vlogg 3 och 4. Jag missade helt att lägga upp förra veckans vlogg på bloggen. Så därför får ni två stycken. I veckans vlogg får ni i alla fall hänga med sista helgen på inspelningen av Stil i Sikte som kommer att sändas på tv3 i slutet av April. Mitt team består av bland annat Jonas Hallberg, Malin Gramer, Evelina Andersson (makeupevelina) och Antonio Axu. Det har intensivt, mycket jobb men också så jäkla roligt. Kommer att sakna hela gänget (vilket framgår i videon). Hoppas att ni gillar denna veckans video!

Here is vlog 3 and 4. I totally missed uploading last week’s vlog on the blog. So, therefore, you get two now. In this week’s vlog, you get to hang out with the last weekend of the recording of Stil i sikte (Style in sight), which will be broadcast on TV3 at the end of April. My team consists of Jonas Hallberg, Malin Gramer, Evelina Andersson (Makeupevelina) and Antonio Axu. It has been intensive, a lot of work but also soooo fun. Will miss the whole crew (as shown in the video). Hope you like this video (even though its in Swedish)!

 

 

Write Comment

%d bloggare gillar detta: