file-27file-23-2file-25-2file-25

Jag hade en fotovägg vid sängen för ett tag sedan men flyttade den till garderoben. Nu fick jag flipp och flyttade tillbaka den. Fast med lite nya bilder då. Vad tycker ni? Jag får ofta höra att mitt hem är väldigt grå/svart/vitt och det är det till viss del.  Jag har blandat in lite rustikt trä, mycket växter och en persisk matta för att utöka färgskalan. Men i det stora hela är det väldigt neutralt. Alla är vi olika och jag måste ändå säga att denna stilen är det jag alltid faller tillbaka till. Även fast jag tycker färgglada hem är väldigt fina. Jag tror att jag skulle bli stressad av att ha mycket färg runt omkring mig. Min garderob står för färger och det får räcka där. Hur har ni det hemma? Hade varit så kul att se. Har ni en blogg så får ni gärna göra ett inlägg och skicka länk. Det hade varit så kul att se. Nu blir det färjan hela helgen! Ha det bäst.

— 

I had a photo wall at the bed a while ago but moved it to the closet. I changed my mind and move it back. With some new posters. What do you think? I often hear that my home is very gray/black/white and I have to agree. I have mixed some rustic wood, a lot of plants and a Persian rug to expand the color scale. But on the whole it is very neutral. Everyone is different and I have to say that this style is what I always fall back to. Even though I think colorful homes are very nice. I think I would be stressed by having a lot of colors around me at home. My wardrobe stands for colors and it stops there. How is your home? Had been so fun to see. Do you have a blog, please feel free to post and send a link. It would have been so fun to see. Now I’m on my way to the ferry and will be there the whole weekend! Have an awesome time.

Write Comment

%d bloggare gillar detta: