Yes, här kommer veckans vlogg. Jag insåg att förra bloggen var en aningen lång. Det är svårt när man har en massa material som man gillar. I alla fall så försöker jag att bli bättre på att klippa ner dem och ska försöka att hålla mig mellan 10 – 15 min. Vad tror ni om det? Eller är det också för långt? Berätta gärna så att jag vet. En sak är säker i alla fall och det är att jag tycker att det är super kul med rörligt. Varför har jag inte gjort detta tidigare?! Hur som helst så tar jag emot all feedback, bra som dålig så var inte rädd för att skriva. Nu ska jag försöka att laga en sen men nyttig lunch. Jag har slutat med mjöl och socker (SÅ SVÅRT) men får berätta om detta i en video lite senare. Laters baby!

— 

Yes, here’s the week’s blog. I realized that the previous vlog was a little long. It’s hard when you have a lot of material that you like. In any case, I will try to get better off cutting and I will try to stay between 10-15 minutes. What do you think about that? Or is it too long anyway? Please tell me. One thing is sure in any case and that is, I think it’s super fun with moving material. Why have not I done this before?! Anyway, I accept all feedback, good as bad so do not be afraid to write. Now I will try to cook a late but healthy lunch. I’m gonna stop eating flour and sugar for a while (SO HARD) but I will talk about that in a video later. Laters baby!

 

 

 

 

1 Comment

Write Comment

%d bloggare gillar detta: