file-4-24file-5-12

Jag fotar ju i princip alla mina bilder själv (japp även de som är utomhus) och har gjort det sedan jag började att blogga. Självklart får jag hjälp om jag är med någon osv. Men 90% är all taken by me. Många frågar mig om det inte är jätte stelt att fota själv och jo, ibland så kan det vara det. Ofta när folk ställer sig några meter ifrån och glor. Ibland så går det förbi folk och flinar lite med ett sånt där ”åh, orka att hon står och fotar sig själv”. Då kan jag bli lite irriterad inombords och vill bara skrika ut ”KEEP WALKING och bry dig om ditt Flinarsson!!!”. Men för det mesta har jag inte tid att lägga fokus på alla som går förbi mig. Jag försöker att svara på alla dumma frågor som ”vad gör du?”, ”vad är detta till?” med mera. Står det folk och glor så tittar jag tillbaka med ett leende och kan slänga iväg en liten handvinkning om jag orkar. Då märker jag att dem blir lite obekväma och vänder bort blicken. Men för det mesta bryr jag mig inte som sagt. Det är bara det att man kanske inte blir så jätte sugen att slänga iväg värsta posen när någon står och gluttar några meter därifrån. Får designa en vägskylt med texten ”blogg-fotografering pågår”. Vad tror ni om det? HAHA….

Top Asos  –  Denim NAKD

— 

I basically take all my pictures myself (yes, even those who are outdoors) and have done it since I started blogging. Of course I get help if I’m with someone. But 90% of the pics are all taken by me. Many ask me if it not feels weird to shoot yourself and yes, sometimes it does. Often when people stand a few yards away looking at me. Sometimes people pass by and peer a bit and if feels like they thinking ”omg, she’s taking pictures of herself”. Then I can get a little annoying inside and just want to shout out ”KEEP WALKING and care about your own stuff!!!”. But for the most part, I do not have time to focus on anyone who passes me. I try to answer all the stupid questions like ”What are you doing?”, ”What’s this for?” etc. If it’s people and staring, I’ll look back with a smile and can throw away a little wink if I can. Then I notice that they get a little uncomfortable and turn their eyes away. But for the most part, I do not care as I said. It’s just that I can’t really pose when someone stands and staring a few meters away. Maybe I should design a road sign with the text ”Blog Photography in progress”. What do you think about that? HAHA….

1 Comment

Write Comment

%d bloggare gillar detta: