Ni som har följt mig ett tag vet ju att jag är ett stort fan av second hand. Det tillverkas så mycket prylar och den som får betala för detta i slutändan är naturen. Jag kan väl inte säga att jag är någon direkt jätte förebild eftersom att jag säkert bidrar till mycket shopping (i och med min blogg/instagram). MEN jag källsorterar allt och shoppar mycket second hand. En bra bit på vägen! Nästan hela mitt hem består av second hand. Matbordet, tre byråer, en skänk, skrivbord och en massa dekor saker. Sen är det alltid roligt att köpa plagg som har en historia. Jag är väldigt inne i 80 / 90-talet nu och i second hand butiker kan man hitta både det ena och andra – och till ett mycket bra pris. Jag hoppas att jag kan inspirera er med denna videon. Jag lovar att det kommer att komma fler av dessa framöver. Kommentera gärna om ni gillar den!

— 

You who have followed me for a while know that I’m a big fan of second hand. The nature has to pay for everything that is manufactured. I can not say I’m a role model because I certainly contribute to a lot of shopping (with my blog / instagram etc). BUT, I sort everything and shop a lot of second hand. Always something! Almost all my home consists of second hand. The dining table, three bureaus, a sideboard, desk and a lot of decor things. Then it’s always fun to buy clothes that have a story. I’m very in the 80’s and 90’s now and in second hand stores you can find both one and the other – and at a very good price. I hope I can inspire you with this video. I promise that there will be more of these in the future. Please comment if you like it!

 

 

Write Comment

%d bloggare gillar detta: