_MG_6449_MG_6429

I min senaste vlog (här) kan ni se när jag gör en grön smoothie. Jag inser att jag gör väldigt mycket ”bloggiga” saker till vardags som jag aldrig dokumenterar. Bland annat smoothies. JAG ÄLSKAR SMOOTHIES!! Den på bilden är min absoluta favorit. Den är vegansk och fullproppad med nyttigheter. Jag gillar att ha lite ingefära i för att jag tycker att det höjer smaken. Men är man inget ingefära fan så kan man såklart välja bort den. Här får ni receptet för 2 portioner:

 • 1 dl färskpressad apelsinjuice
 • 2 dl osötad mandelmjölk
 • 1,5 dl Alpro soya kokos yoghurt
 • 2 stycken kiwi
 • 1 stor apelsin
 • 2 nävar färsk spenat
 • 1 tsk Spirulina
 • ca 2 x 2 cm ingefära (eller efter behag)

— 

In my latest vlog (here) you can see when I make a green smoothie. I realize that I do very many ”blogger” things everyday that I never document. Among other things, smoothies. I LOVE SMOOTHIES !! The one in the picture is my absolute favorite. It is vegan and stuffed with wellness  I like to have some ginger because I think it raises the taste. But if you are not a ginger fan then you can of course choose not to have it. Here you will get the recipe for 2:

 • 1 dl freshly squeezed orange juice
 • 2 dl unsweetened almond milk
 • 1.5 dl Alpro soya coconut yogurt
 • 2 kiwi
 • 1 large orange
 • 2 fennels fresh spinach
 • 1 teaspoon Spirulina
 • about 2 x 2 cm ginger

 

Write Comment

%d bloggare gillar detta: