Jag vet att jag skrev att videon skulle komma upp igår. Min dator hatar mig just nu och det har tagit 10 timmar att spara ner videon från Adobe Premier. Så ledsen för förseningar. Jag kallar videon för veckans vlog men det är nog i alla fall klipp från tio dagar tillbaka. Jag stylar ett program som (Stil i sikte) som kommer att sändas på TV3 senare i vår. Där får ni en liten behind the scenes med mig och mitt fantastiska gäng. Syrran har även varit på besök och åker hem med ett lite mer chockat hjärta innan hon kom. I ska försöka att ha återkommande vecka bloggar. Skulle ni gilla det? Hoppas att ni gillar videon i alla fall! p.s Ni får jätte gärna börja prenumerera också :)

— 

I know I wrote that the video would come up yesterday. My computer hates me right now and it took 10 hours to save the video from Adobe Premier. So sad for delays. I call the video for this week’s Vlog but it’s probably at least cut out of ten days back. I’m styling a tv-show (Style in sight) that will be broadcast on TV3 later this spring. There you get a little behind the scenes with me and my amazing gang. My sister has also been visiting and goes home with a little more shocked heart than before she arrived. I will try to have regular weekly blogs. Would you like it? Hope you like the video anyway!

Juste om ni är intresserade av Get Brush Tan så kan ni kika här

Write Comment

%d bloggare gillar detta: