_MG_5827file-4-17

Alla hjärtans dag idag. Det vore väldigt ”obloggigt” av mig att inte skriva om det, haha! I alla fall så kommer jag att fira den med mig själv. Syrran åkte vid 11 idag och efter det har jag bara suttit och jobbat. Har fixat med beställningar till Stil i sikte och har även klippt klart en vlog som kommer att komma upp på Youtube imorgon. Den är lång och innehåller en massa blandat från de senaste 10 dagarna. Ska bli så kul att släppa den. Annars så är det C More eller Netflix och chips som står på agendan nu. Kommer alltså att fira den med mig själv, och det är fine. Skönt att kunna umgås med sig själv och må bra av det. Tänker därför fira kärleken till mig själv idag! Hoppas att ni får en fantastisk dag/kväll nu!

— 

Valentine’s Day today. It would be very ”un-blogy” of me not to write about it, haha! In any case, I will celebrate it with myself. My sister left at 11 today and after that I have just been working. Has fixed orders for Style in sight and has also cut a vlog video that will come out on Youtube tomorrow. It’s long and contains a lot of mixed stuff from the last 10 days. It will be fun to release it. Otherwise, there it’s C More or Netflix and chips on the agenda now. So, I celebrate Valentines with myself, and that’s fine. Nice to be able to hung out with yourself and feel good about it. Therefore, I think that I’m celebrating love for myself today! Hope you have a great day / evening now!

 

Write Comment

%d bloggare gillar detta: