dots-and-stuff-2(2)file-4-13

Jag är inne i en prickig period. Dessa kommer med jämna mellanrum. Jag har alltid gillat svartvita fläckar (som ni ser på bilden). Hade kuddar som var så när jag bodde i Falköping. Dem borde ligga i mitt magasin någonstans. Får försöka att leta upp dem nästa gång jag är hemma. Byxorna på bilden är inte helt fy skam dem heller. Dem kommer från Zara och jag har redan hunnit använda dem flitigt sen jag köpte dem. Jag är nog lite prickig i själen på många sätt, är du?

— 

I’m in a spotty/dotty period. These periods come on a regular basis. I’ve always liked black and white spots (as you can see in the picture). Had pillows with that print when I lived in Falköping. They should be in my magazine somewhere. Hm, I will try to find them next time I’m home. The pants on the picture are so nice. They come from Zara and I have already used them diligently since I bought them. I’m probably a little spotty in my soul in many ways, are you?

 

 

 

Write Comment

%d bloggare gillar detta: