DETTA INLÄGG INNEHÅLLER ADLINKS   /   THERE ARE ADLINKS IN THIS POST

_MG_5755rug

Rug HERE

Den är mattan är så himla fin. Jag har verkligen letat efter en sån hur länge som helst. Jag gillar att den är slät vävd och även lite ”ryamattig” på vissa ställen. Jag hittade den på Asos och den finns en adlink över här. Annars är det fullt ös med jobb just nu. Får gå upp tidigt för att hinna med allt och framförallt hinna med er. Hoppas att ni inte blir allt för besvikna om det blir några dagar utan updates. Jag gör mitt bästa! Vad tycker ni föresten om min youtube kanal? Skulle vara så kul att få feedback. Ni hittar den här.

— 

This carpet is so nice. I’ve really been looking for a similar for a long time. I like that it’s plain woven and also a bit fluffy in some places. I found it on Asos and there is an adlink above. Otherwise it’s a lot of work right now. Have to get up early to have time for everything and especially for the posts. Hope you will not be disappointed if there will be a few days without updates. I’m doing my best! 

 

 

 

2 Comments

Write Comment

%d bloggare gillar detta: