DETTA INLÄGG INNEHÅLLER ADLINKS   /   THERE ARE ADLINKS IN THIS POST

 

Hade en funderare om vilken stil jag egentligen vill åt och trivs bäst i. Jag kom fram till att sent 80-tal/början av 90-talet och en släng av bohemisk rock är det jag alltid trivs i. Detta resulterade i några nya inköp från Missguided och Asos + några gifting plagg/acc från Nelly.com.

I had a thinker about what style I really want and enjoy. I realized that the late 80’s / early 90’s and a throw of bohemian rock are what I always enjoy. This resulted in some new purchases from Missguided and Asos + some wedding garments / acc from Nelly.com.

MISSGUIDED

Crop Top HERE  –  Wrap chain top HERE  –  Chain jeans HERE  –  Satin trousers HERE  –  Denim PU biker HERE  –  Turtleneck crop tops HERE  –  Checkered knot top HERE  –  Checkered shirt HERE  –  Checkered blazer HERE  –  Laquer top HERE  –  Laquer jacket HERE

NELLY.COM

Beret HERE  –  Brown belt HERE  –  Scrunchies HERE  –  Floral Sweatshirt HERE  –  Bag with black rivets HERE  –  Black bag HERE  –  Strawberry blouse HERE  –  Red Boots HERE  Black boots HERE  –  Glitter over knee boots HERE

— 

ASOS

Red PU beret HERE  –  Worm beret HERE  –  Polka dot set HERE  –  Red pants HERE  –  GRL PWR t-shirt HERE  –  Mickey mouse Sweatshirt HERE  –  Mohammad Ali Sweatshirt HERE  –  Red lacquer pants HERE  –  Dotted belt HERE  –  Pearl belt HERE  –  Red belt HERE  –  Sunglasses ”Matrix” HERE  –  Retro sunglasses HERE  –  Round sunglasses HERE  –  Light brown sunglasses HERE 

2 Comments

  1. madelenebillman

    Åh kul att du gillar det :)

Write Comment

%d bloggare gillar detta: