leo-mobil

”Shit alltså, du har väldens glammigaste jobb”….. Njae alltså det där med att vara stylist må vara det roligaste jobbet jag någonsin har haft. Det passar mig som handen i handsken. Men att det skulle vara glammigt – NEJ NEJ OCH NEJ! Fråga min moder som får ta större delen av mina bördor, krämpor och för all del stressutslag. Det är verkligen inte så glammigt som man tror. Mycket kånka, planera, strukturera, psykologi och astronomi. Eller kanske inte astronomi då, men finns säkert något i jobbet som likar det upplägget. I alla fall så tänkte jag kolla intresset med styling tips i rörligt format. Jag har tänkt på detta i flera år och ja, det kanske låter som något som jag har kommit på nu när Youtube eller (YOOOTOBE som jag uttalar det) har blivit så stort. Men icke, detta har grott som ett korn i öknen – länge men med eftertänksamhet och anpassat efter klimatet. Så vad tror ni? Madde – styling – yoootobe? Ge era förslag och tankar.

— 

”Omg, you have the most glamorous job ever” ….. Well, the thing with being a stylist may be the funniest job I’ve ever had. It fits me like the hand in the glove. But that it would be glamorous – NO NO AND NO! Ask my mother that take the most of the pain and stresses talks. It’s really not as glamorous as you think. A lot of carrying heavy stuff, planning, structure, psychology and astronomy. Or maybe not astronomy, but there is certainly something in the job that looks like it. In any case, I thought I’d check the interest in styling tips in a moving format. I’ve been thinking about this for several years and yes, it might sound like something I’ve come up with now when Youtube or (YOOOTOBE as I pronounce it) has grown so big. But not, this thought has a crown like a grain in the desert – slowly but with thoughtfulness and adapted to the climate. So what do you think? Madelene – styling – yoootobe? Give me your thought and suggestions.

 

 

 

Write Comment

%d bloggare gillar detta: