ASSÅÅÅÅ – SÅÅÅÅÅ!!! När man märker att det är det enda man säger… Spontant så känner jag att jag är väldigt ovan vid att prata framför en kamera. Lite för att man känner sig så onaturlig på något sätt. Ni vet säkert vad jag menar. Men jag tror att med lite övning så ska nog detta blir bra. Jag tycker ändå att detta är himlans roligt!

Detta är i alla fall en snabbsummering på saker jag hissar och dissar i vardagen. Små värdsliga saker som kan irritera mig och saker som även får mig riktigt glad. Ni måste hålla med, nytvättade lakan är livet… Enjoy!

— 

Spontaneously, I feel that I’m very uncomfortable talking in front of a camera. Especially in Swedish. Maybe because I feel so unrecognizable in any way. You know for sure what I mean. But I think that with some practice this probably will be good. I still think this is super fun!

In any case, this is a quick summary of things I am lifting and dislike in everyday life. Small  things that can annoy me and things that make me really happy. You have to agree, freshly washed sheets are life… Enjoy!

Write Comment

%d bloggare gillar detta: