INNEHÅLLER ADLINKS / CONTAINS ADLINKS

_MG_4723_MG_4716_MG_4699_MG_4695

Har haft en fullspäckad söndag. Har gjort om min skänk hemma, samt fotat/filmat en massa. Jag har verkligen bara varit ledig den här helgen. Förra veckan var kaos jobbmässigt. Satt från morgon till kväll! Hade egentligen tänkt att jobba lite i helgen också, men så insåg jag att nästa vecka kommer att vara lika kaos + att jag kommer att jobba 4 helger i rad. Lät nästan lite negativ där, det var ju inte riktigt meningen, haha! Jag är så pepp på styling jobbet jag pysslat med ett tag nu. Kan dock inte avslöja något riktigt än. Tids nog hörni!

Coat Nelly HERE  –  Floral set H&M  –  Sneakers Nelly HERE  –  Sunglasses Asos HERE

——

Have had a busy Sunday. Remade my sideboard at home, I have also taken photos/made videos for the blog. I’ve been free from the styling job this weekend. This week have ween a work-related chaos. Working early morning to late evening! Was really supposed to work a bit this weekend too, but then I realized that next week will be busy again + that I will work 4 weekends in a row. Sounded almost negative there, that was not the purpose, haha! I’m so excited for the styling job I’ve been working with a while now. However, can not reveal anything yet. Stay tuned!

 

 

2 Comments

Write Comment

%d bloggare gillar detta: