_MG_4336

Jag och Elsa sitter på tåget på väg till Göteborg. Ikväll ska vi gå P3 Guld galan och är så pepp på det. Jag kommer att ha på mig något som jag själv har sytt. Fick ett infall igår och tog fram ett tyg som jag köpte på ett tag sedan. Det slutade med ett helt set –  byxa, topp och kimono. Ska bli så kul att visa er hur det blev. Själv är jag jäkligt nöjd! Btw, så fantastiskt väder idag. Älskar solen!

— 

Me and Elsa are sitting the train on our way to Gothenburg. Tonight we’re going to go P3 Guld (Gold) Gala and I’m really excited for that. I will wear something that I have made. Got a whim yesterday and picked up a fabric that I bought a while ago. It ended with a whole set – pants, top and kimono. It will be so fun to show you how it became. I’m really happy with the reult! Btw we have such a great weather today. Love the sun!

 

 

Write Comment

%d bloggare gillar detta: