_MG_4592_MG_4563_MG_4599_MG_4556_MG_4566_MG_4612_MG_4619_MG_4577_MG_4588_MG_4556-5

Idag var jag på en super mysig lunch som Nelly anordnade tillsammans med deras skoambassadör Joanna. Jag och Joanna jobbade ihop för flera år sen och måste ändå säga att hon är en riktig pingla. Alltid glad och trevlig. Älskar sånt! Jag dröjde kvar och var sista personen som gick från lunchen. Detta resulterade i att jag fick med mig den otroligt fina buketten ni ser ovan. Alltså DRÖM! Nu måste jag sätta mig och jobba till med kommande styling projekt. Laters baby!

Today I went on a super cozy lunch that Nelly organized with their shoe ambassador  Joanna. Me and Joanna worked together several years ago and still have to say that she is the sweetest. Always happy. Love that! I was the last person who went from lunch. As a result of thet, I got to bring home the amazingly beautiful bouquet that you see above. Such a DREAM! Now I have to put myself and work on with upcoming styling projects. Laters baby!

 

 

1 Comment

  1. Catarina

    verkligen nyfiken på hur/var du redigerar dina bilder? :) tacksam för svar!

Write Comment

%d bloggare gillar detta: